3RS AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE QUARTETS

Excepcional competició en Quartets en aquest III Campionat d'Espanya celebrat a Vigo un any més.

Els tres grups classificats al pòdium que aniran al proper Campionat d'Europa a Mòdena en menys d'un mes han demostrat un altíssim nivell tècnic i coreogràfic, i són els justos mereixedors de tal privilegi. En aquesta competició segurament van a demostrar el seu excel · lent nivell aconseguint molt bones posicions.

El campió d'Espanya va ser el REUS DEPORTIU amb el programa "SANG LLATINA". .

Subcampió d'Espanya el C.P.A. VALLADARES amb el programa "ATRACCIÓ" molt renyit amb el grup que ha obtingut la tercera plaça.

La tercera posició ha estat finalemente per a CP EL MASNOU amb el programa "HO POTS SENTIR?", En el qual efectivament a causa dels moviments dels patinadors, el lliscament, excel · lent sincronització i coreografia pots "sentir" perfectament el que ens volen transmetre si "ens deixem portar" com a molt bé indicaven en la seva descripció. Música atractiva i excepcional representació d'aquest grup que va optar gairebé per la segona posició, però que sens dubte serà un dels grans quartets que acudiran al proper campionat d'Europa juntament amb els dos primers classificats en aquest campionat d'Espanya.

Als tres primers classificats desitjar que obtinguin molts èxits en el proper campionat d'Europa a celebrar els dies 1 al 4 de maig a Mòdena (Itàlia) que segurament es convertiran en realitat donat el gran nivell demostrat en aquesta competició.

Comparteix