6ns CLASIFICATS AL CAMPIONAT D'ESPANYA XOUS JUVENILS

En la modalitat de Grups Xou Juvenils de la Copa d'Espanya de Grups xou va haver una disputada competició en general en què alguns grups van demostrar un altíssim nivell i que són ferms candidats a obtenir importants llocs en el campionat d'Europa.

El campió d'Espanya va ser el C.P.A. TONA que repeteix triomf aquesta temporada amb el programa titulat "CAMÍ D'ESPERANÇA".

La segona posició va ser per al REUS DEPORTIU amb el programa "HIPNÒTIC".

La tercera posició va ser pel A.D. NOAIN amb el programa "MIGRACIÓ".

Menció especial per als següents grups classificats que van demostrar un gran nivell competitiu i que algun va estar a punt de disputar la tercera plaça del pòdium: 4a posició per SANT JOAN DESPI CPA amb l'originalíssim programa ".... PER UNA BONA CAUSA "; 5a plaça per al FPUE BASE VILANOVA amb el programa "COUNT DOWN", que apunta a tenir un gran futur en properes competicions i categories, i 6a plaça per al CP EL MASNOU amb el programa "RECERCA" amb un gran patinatge i coreografia.

A tots els participants desitjar que segueixin millorant en aquesta modalitat on any rere any s'observen enormes avenços en el nivell general de tots ells.

Comparteix