CAMPIONAT DE CATALUNYA DE XOUS 2015

El passat cap de semana es va celebrar el campionat de Xous de Catalunya 2015 a Reus on el Club Patinatge El Masnou participava a tres de les quatre disciplines: Xou Juvenil, Quartets i Xou Gran.

El Dissabte el grup Xou Juvenil va aconseguir una meritoria cinquena posició molt proper a les puntuacions del pódium pel que encara hi hauran posibilitats de pódium al campionat d'Espanya a Vigo del proper 20/21.03 per poderse clasificar pel campionat europeu.

Millor sort o millor s'els hi va donar als grups Quartet i Xou Gran on la jornada del Diumenge van pujar a pódium a totes dues disciplines assolint a les dues una tercera posició que els hi mantindrà intactes segurament les seves posibilitats de pódium al campionat de Espanya, Quartets a Vigo amb el Xou Juvenil i el Xou Gran el cap de semana del 07/08.03 a Saragossa, per tambe poder-se classificar pel campionat europeu.

El CPA Olot va assolir les primeres posicions a les disciplines de Xou Juvenil i Xou Gran el CPA Parets a la categoría de Quartets. El CPA Reus va assolir les segones posicions a totes tres disciplines.

Gracies a tots/totes per fer-nos gaudir d'un cap de semana intens de bon patinatge!!!!

Comparteix