CAMPIONAT D'EUROPA XOU I QUARTETS 2014

EL PATINATGE CATALÀ LIDERA L’EUROPEU

El CPA Olot ha revalidat el títol de campió d’Europa amb el seu número ‘Respira’, el Patinatge Masnou, amb l’actuació ‘Laberint’, ha quedat en tercera posició seguits de l’equip del Reus Deportiu amb ‘Dear Santa’.

Les clasificacions finals van ser "d'infart" i fins l'ultim moment El Masnou no va ser coneixedor del seu pódium despres que entre el segon clasificat italià, el nostre grup i el Reus els jutges van haver de desempatar els tres grups, amb una puntuacio quasi idéntica, a través del "miniwhite".

En quartets el bronze va ser pel Reus Deportiu amb “jo, jo mateix i la meva ànima”. La setena plaça per “Rewind” del Patinatge El Masnou i la novena plaça per “tornar a començar” del grup Fundació Vilanova.

La propera cita dels equips catalans será el mundial, en el què hi prendran part l'Olot, El Masnou, l'Aldea i Blanes.

El calendari provisional del Mundial, que es celebrarà del 27 de Septembre fins el dia 11 d'Octubre, informa que la competició de XOU GRANS, on com comentat pendrà part el nostre grup Xou Gran, será el proper Dissabte 11 d´Octubre a les 19.30 hores.

Felicitats a les nostres patinadores i patinadors, entrenadors, aficionats, familiars i junta per l'éxit despres de l'esforç i patiment amb el just premi del pódium i classificació pel Mundial.

Esperem que es repeteixi l'exit de "Cami de Nuvols" amb que el nostre grup va assolir el Mundial a Taiwán el 2008.

Aquí el nostre crit d'anims que sempre en acompanya:

El Masnou oe, El Masnou, oe, El Masnou, oe oe oe!!!!!

Comparteix