"CORRENTS PLASTIQUES" CAMPIO TERRITORIAL BARCELONA 2011

foto: Lluis Gerard
El Club Patinatge El Masnou va aconseguir un nou èxit aquest passat Diumenge 23 de Gener del 2011 en la categoria de Grup Xou Grans al Campionat Territorial de Barcelona de Xous celebrat a Vilanova i la Geltru, amb el seu espectacle "Corrents Plàstiques" assolint el primer lloc per davant del Club Patí Tona ("La Senyora Show i el Senyor Obligatori"), segon classificat, i l'A. Patinatge Artístic Malgrat de Mar ("No provoquis"), tercer classificat.
"Corrents Plàstiques" pren el relleu a l´exitòs "Mou-me i Mira'm" amb el qual les masnovines van assolir els sotscampionats de Catalunya, Espanya i Europa el passat 2010 i disputarà el proper 12 i 13 de Febrer el Campionat de Catalunya de Xous, que es cel.lebrarà a Reus, on es medirà amb una nova representació del C.P. Olot, últim campió de Catalunya, España, Europa i el mon, esperant que aquesta vegada les nostres patinadores amb aquest espectacular número puguin avançar posicions al pòdium.
"Viatgera in parable, m'emmotllo en color i forma al meu entorn, mentre amb força abraço els diferents corrents, cadascun creador d'una original plasticitat", esperem el vostre exit!!!!!
Comparteix