CP EL MASNOU CAMPIONS DE XOU QUARTET I SEGONS XOUS GRANS

GIRONA ACULL EL CAMPIONAT CATALÀ DE GRUPS XOU

Amb més de 3000 entrades venudes, el campionat de Catalunya de Grups Xou va concloure al magnífic pavelló de Fontajau (Girona) els dies 9 i 10 de febrer.

Amb la participacio de 660 patinadors vinguts d´arreu de Catalunya i amb la qualitat del nivell tècnic i coreogràfic cada any millor, el CPEL MASNOU va participar aquesta edició a les categories de XOU JUVENIL, XOU QUARTETS i XOU GRAN.

El XOU JUVENIL va concloure el passat Dissabte 09.02.2013 amb un meritori 6é puesto que els hi podrà permetre participar a la Copa de Vigo corresponent al campionat d´Espanya.

Ahir Diumenge 10.02.2013 a la categoria XOU GRAN el CPEL MASNOU amb el seu numero EDIFICANT PENSAMENTS va assolir la segona possició només superades pel CPA OLOT amb el seu expectacle NO HI HA RES IMPOSSIBLE i per davant de les actuals campiones del món el REUS DEPORTIU que amb HERO I AM van quedar en tercera possició.

També ahir el XOU QUARTET del MASNOU, a la seva primera participacio en aquesta modalitat, van quedar campiones amb el seu espectacle NOSALTRES HO SENTIM? per davant del REUS DEPORTIU que amb SANG LLATINA van quedar segons i de CARMEN del CP LLAGOSTERA que van quedar terceres.

L'esdeveniment va aconseguir el suport televisiu i TV3 l´emetrà demà 12.02.2013 al canal ESPORTS3 a les 21.45 hores.

MOLTES FELICITATS CAMPIONES!!!!

Comparteix