El Nou Pavelló de Patinatge a Bon Ritme

Comencen a veure's les primeres columnes del Nou Pavelló de Tecnificació de Patinatge que posarà al C.P.El Masnou al nivell dels grans equips del nostre país

El nou Pavelló de Patinatge comença a prendre forma al Masnou.

El regidor de Projectes i Obres ha volgut recordar que aquest nou equipament “neix de la necessitat de poder donar unes bones instal·lacions a l'alçada dels èxits esportius del Club Patinatge Masnou”. Tot i això, García assegura que el nou pavelló servirà també per rebre esdeveniments populars com ara festivals o la revetlla de cap d'any, entre altres activitats.

Aquesta obra preveu la construcció d'un nou pavelló doble. Una de les característiques del projecte és que s'aconseguirà un accés comú a totes les instal·lacions esportives municipals mitjançant un vestíbul general que possibilitarà el control d'accés als pavellons, els vestidors o la piscina, entre altres espais. La proposta arquitectònica s'ha concebut de manera que els nous edificis permetin la continuïtat dels recorreguts per a vianants des del centre del poble fins al parc Vallmora a través de la instal·lació esportiva. Així, els nous vestidors s'ubicaran sota una plataforma situada 3 metres per sobre del carrer Sant Sebastià, que es vol que sigui una plaça pública des de la qual es podrà accedir a les grades del nou pavelló, i mitjançat un sistema de rampes, fins al carrer Montevideo i el propi parc. El cost dels treballs és d'1,4 milions d'euros, que l'Ajuntament del Masnou ha finançat a través d'un crèdit que vol sufragar gràcies a una subvenció que ha d'anar a càrrec del Consell Català de l'Esport.

Comparteix