Wembley 25 anys al Camp Nou (10/06/2017)

WEMBLEY 25 ANYS
El 10 de juny es viurà al Camp Nou la gran festa del 25è aniversari de Wembley 92

Un espectacle esportiu i lúdic servirà per fer un emotiu homenatge als primers campions d’Europa del Barça

Un gran espectacle al Camp Nou tancarà el proper dissabte 10 de juny els actes commemoratius del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa aconseguida a l’estadi de Wembley l’any 1992.
Aquest acte començarà a les 22 h i serà tot un homenatge als jugadors que, sota la direcció de Johan Cruyff, van poder alçar la primera Copa d’Europa del Club, en una època on també va coincidir que es van guanyar quatre lligues consecutives.
Ronald Koeman, Hristo Stòitxkov, José Mari Bakero, els protagonistes del gol del minut 111 que va decidir la final, així com altres membres de la plantilla de la final del 1992 estaran presents a aquesta festa i participaran en un partit davant un combinat de jugadors internacionals.
Al llarg de la jornada, s’instal·larà una Fan Zone al mateix Camp Nou, amb diferents activitats relacionades amb el 25è aniversari de Wembley 92.
Abans del partit, el Camp Nou acollirà una emotiva benvinguda als herois d’aquella final i com a cloenda de la gran festa tindrà lloc un espectacle audiovisual que rememorarà el moment en el que es va guanyar la primera Copa d'Europa i que posarà fi a la commemoració de Wembley25..
RESERVA D'ENTRADES ONLINE

Tots aquells que no vulguin perdre’s aquest homenatge hauran de reservar les entrades onlie a la mateixa web del Club. En els propers dies s'iniciarà el procés per adquirir aquestes entrades que donaran accés al Camp Nou només amb el càrrec de gestió online d'1,5 € per als socis i de 3 € per als no socis.

Comparteix