Últimes Notícies

Accident habitual al Masnou - El primer punt negre de Catalunya
Comencem a dubtar que els polítics acompleixin els seus compromisos.
Darrerament s'està parlant molt de la voluntat de disminuir els morts a les carreteres, es posen més controls i sobretot més ràdars, però ningú pren cap mesura pel que fa a l'N-II al seu pas al baix Maresme (on es concentren, entre el Masnou i Vilassar de Mar (8,8 Km) el 50% dels punt negres de Catalunya).
És clar que només són mesures recaptatòries!
S'està parlant de fer gratuïta l'AP7 pels usuaris propers a Barcelona, mentre ningú està parlant de la nostra autopista que és la més antiga de l'Estat i a la qual han allargat la concessió.
Ni Govern, ni oposició s'està prenet seriosament les necessitats que tenen 300.000 catalans, ja que no s'ha sentit (a part de petites iniciatives parlamentàries i bones paraules d'alguns grups) queixes profundes.
Creiem que els polítics haurien de donar d'una vegada la cara pels habitants del Maresme, tant a nivell del Consell Comarcal com del Parlament de Catalunya i portar d'una vegada als tribunals que calgui, als Ministeris espanyols i Conselleries catalanes que permeten que hi hagi morts (a més a més pagant) al baix Maresme.
Comparteix