Grup municipal del PSC a l'Ajuntament del Masnou

Dades de l'entitat

Nom
Partit dels Socialistes de Catalunya
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Comarca
Maresme
Telèfon
93 540 41 06 - 607 200 614
Adreça de correu electrònic elmasnou@socialistes.cat
Àmbit
polític

Qui som

Ernest Suñé Nicolás

Regidors i Portaveu Municipal

Monica González Huerva

Regidora

Enllaços interessants

Agrupació del Masnou
Partit dels Socialistes de Catalunya
Nou bloc de l'Ernest Suñé
Partido Socialista Obrero Español
Edición digital del boletín
Plataforma de debat, de documentació i d´informació
L'actualitat política des de la imparcialitat
Breu repàs de la història del partit

Proposta socialista pel “Casal dels Tres Barris”

CASAL DELS TRES BARRIS - PROPOSTA SOCIALISTA

Ja us vam avançar la setmana passada que baixaven les aigües mogudes al Masnou per la pèssima gestió que el govern d’ERC i CiU estaven fent amb els barris del Bell Resguard, Rosa Sensat i Amadeu I per la ubicació d’un centre cívic i de les característiques d’aquest.

Ernest Suñé, Primer Secretari de l'agrupació.

Avui a les set de la tarda s'ha reunit una part important de l'afiliació per votar i ratificar Ernest Suñé com a Primer Secretari.

L'acte l'ha obert Marta Neira, qui li ha fet el traspàs del càrrec després que els i les assistents confirméssin per unanimitat la voluntat que el pròxim cap de llista per a les municipals de 2015 ocupi aquest lloc.

Ernest Suñé proclamat candidat a l'alcaldia per a les eleccions municipals de 2015.

Amb una participació molt elevada de sobretot la militància del PSC del Masnou, aquest vespre s'ha fet públic el dictamen en el què Ernest Suñé quedava proclamat com a candidat a lluitar per l'alcaldia del municipi el pròxim mes de maig de 2015.

El degoteig de participació ha estat la constant que, des de les cinc de la tarda i fins a dos quarts de nou del vespre, s'ha pogut comprovar en una seu que s'ha quedat petita en molts moments de la tarda.

Les dues candidatures per encapçalar la llista a les municipals de 2015 van omplir la seu de l'agrupació.

Ahir dimarts la seu de l’agrupació es va fer petita. Un gran número d’afiliats i afilades al PSC del Masnou van assistir al debat entre les dues candidatures que proposen encapçalar la llista que es presentarà en les pròximes eleccions municipals.

Marta Neira, -Primera Secretària de l’agrupació- va moderar l’acte que va recollir quatre temàtiques a efectes que cada un dels candidats es posicionés al respecte, abans que el públic es dirigís directament per formular-los-hi preguntes.

Ernest Suñé i Mercè Mulet aconsegueixen els avals necessaris per ser candidats a caps de llista a les municipals.

Ernest Suñé i Mercè Mulet ja són oficialment candidats a encapçalar la llista del PSC de El Masnou a les properes eleccions municipals. Ambdós han aconseguit el mínim necessari d’avals per poder concórrer a les mateixes.

La plaça de Miquel Martí i Pol vestit de 'yarn bombing'.

Dilluns dia 16 de juny, i commemorant el Dia Mundial de Teixir en Públic, un nombrós grup de persones residents a la vil·la van col·laborar en el muntage de les peces que, -anteriorment i arrel de la kedada en què ens varem reunir per teixir peces fetes a punt o a ganxet- s'havien estat treballant des de feia més de dues setmanes per a aconseguir aquesta missiva.

El lloc escollit en aquesta primera ocasió va ser la plaça de Miquel Martí i Pol, la qual lluirà fins el pròxim 23 de juny la guarnició del seu arbrat i del mobiliari urbà.

Mercè Mulet, nova candidata a encapçalar la candidatura del PSC del Masnou a les municipals de 2015.

El passat dissabte dia 14 de juny Mercè Mulet, militant de l’agrupació del PSC del Masnou, va traslladar a la Federació del Maresme la seva intenció de presentar-se com a pre-candidata en el procés de primàries obertes que es va iniciar al municipi maresmenc el dia 29 de maig.

Ernest Suñé oficialitza la seva candidatura per ser Cap de llista del PSC El Masnou el 2015.

Ernest Suñé ja és oficialment candidat a encapçalar la llista del PSC del Masnou a les properes eleccions municipals. Suñé ha signat aquest dimecres la declaració de compromisos, un dels passos que han de fer els qui volen participar al procés de primàries.

El qui de moment és l’únic candidat a cap de llista del PSC, reconeix que el moment polític és “complicat” però explica que la decisió de presentar-se és una decisió “meditada” i que està “molt il•lusionat” per tirar endavant el projecte socialista al municipi.

Marta Neira no es presentarà com a cap de llista el 2015

Marta Neira, que va encapçalar la llista socialista les passades eleccions municipals, va notificar per escrit a la militància i als simpatitzants la seva intenció de no repetir com a cap de llista ja fa unes setmanes.

Tot i això, també va anunciar la seva intenció de complir el mandat tal i com es va comprometre amb la ciutadania en presentar-se a les darreres eleccions municipals.

Pàgines