Ernest Suñé i Mercè Mulet aconsegueixen els avals necessaris per ser candidats a caps de llista a les municipals.

Ernest Suñé i Mercè Mulet ja són oficialment candidats a encapçalar la llista del PSC de El Masnou a les properes eleccions municipals. Ambdós han aconseguit el mínim necessari d’avals per poder concórrer a les mateixes.

Al procés de recollida d’avals ha participat el 78% de la militància, una xifra molt alta per aquests processos. Això demostra, per una banda, l’interès de la militància en participar d’aquest tipus de processos, que apropen la presa de decisions importants a les bases del partit; i, per l’altra, la gran feina feta fins ara per ambdues candidatures per aconseguir els avals necessaris.

A partir d’ara, des d’ahir dimarts 1 de juliol i fins dijous 10 de juliol, hi haurà campanya electoral. I les votacions seran el divendres 11 de juliol, a la seu del PSC El Masnou de 5 a 8 de la tarda. A la mateixa podran votar tant militants com simpatitzants, essent convocades a la comtessa més de 180 persones.

El/la candidat/a que aconsegueixi més vots seran proclamat oficialment cap de llista del PSC El Masnou per les Eleccions Municipals 2015, en substitució de Marta Neira, que va anunciar fa tot just un mes la seva renúncia a tornar-se a presentar.

L’Agrupació socialista masnovina ha organitzat, per poder donar a conèixer els programes d’ambdues candidatures amb detall, un debat el proper dimarts 8 de juliol a la seu del partit.

Comparteix