Ernest Suñé oficialitza la seva candidatura per ser Cap de llista del PSC El Masnou el 2015.

Ernest Suñé ja és oficialment candidat a encapçalar la llista del PSC del Masnou a les properes eleccions municipals. Suñé ha signat aquest dimecres la declaració de compromisos, un dels passos que han de fer els qui volen participar al procés de primàries.

El qui de moment és l’únic candidat a cap de llista del PSC, reconeix que el moment polític és “complicat” però explica que la decisió de presentar-se és una decisió “meditada” i que està “molt il•lusionat” per tirar endavant el projecte socialista al municipi.

Suñé ha admès que hi ha gent sorpresa per la seva decisió i està disposat a convèncer “militants i simpatitzants que això pot funcionar”, però que aquells que el coneixen després de la feina realitzada els darrers onze anys a l’Ajuntament, -primer a Govern, als equips de l’alcalde Eduard Gisbert, com després a la oposició, tot participant de la llista de Marta Neira- l'entenen la seva empresa.

Després, diu, aquest missatge d’il•lusió s’haurà de transmetre a la ciutadania com una taca d’oli. També ha afegit que vol comptar “amb tothom” i “treballar en equip i de manera tranquil•la”.

En aquesta signatura de la declaració de compromisos, Suñé ha estat acompanyat del Secretari d’Organització del PSC Maresme, Carlos Fernández, que exerceix en aquest procés com a coordinador del Comitè Electoral del PSC Maresme.

Al Masnou, si hi ha més militants que vulguin optar a ser candidat/ta el 2015 tenen temps fins el 25 de juny per presentar la seva candidatura i els avals necessaris. En ser un municipi de més de 20.000 habitants, i tal com marca el Reglament d’elecció de caps de llista del PSC, s’han d’aconseguir un mínim del 20% d’avals de la militància.

En cas que no es presenti ningú més, l’11 de juliol se celebrarà una Assemblea durant la qual es proclamarà ja de manera oficial Ernest Suñé com a candidat.

Per finalitzar, Suñé ha manifestat que “tinc clar que puc encapçalar la candidatura socialista al Masnou; ara, amb 49 anys i amb tota la il•lusió del món, i amb més voluntat i disponibilitat que mai, estic convençut que reuneixo les aptituds necessàries i l’experiència idònia”.

Comparteix