Ernest Suñé, Primer Secretari de l'agrupació.

Avui a les set de la tarda s'ha reunit una part important de l'afiliació per votar i ratificar Ernest Suñé com a Primer Secretari.

L'acte l'ha obert Marta Neira, qui li ha fet el traspàs del càrrec després que els i les assistents confirméssin per unanimitat la voluntat que el pròxim cap de llista per a les municipals de 2015 ocupi aquest lloc.

Suñé ha dedicat unes paraules molt emotives a qui li ha passat el relleu, avui mateix, i ha encoratjat al públic assistent a continuar lluitant per aconseguir "transmetre els nostres valors a una ciutadania que està cansada de rebre només voluntats i prou", referint-se a les promeses que el govern actual va proposar en el seu moment i no han estat assentades durant el seu mandat. "Tornarem a aconseguir l'alcaldia del nostre municipi", ha assegurat durant el seu parlament.

De moment, el nou cap de llista ha fet públics alguns dels noms de les persones que compondran la nova Comissió Executiva, tenint en compte que "n'hi ha d'altres que de moment no hi són però que aniran formant part de la mateixa", ateses les circumstàncies. A tal efecte, el pròxim dilluns dia 28 de juliol està prevista una reunió amb els i les membres escollits, amb la finalitat d'iniciar la ronda de responsabilitats "en un equip obert a tota la militància".

Per acabar el seu discurs, Suñé ha donat la benvinguda a dues noves persones que ahir mateix van confirmar la seva incorporació a la militància del partit: "es tracta d'anar sumant. Al nostre PSC no hi sobra ningú i tothom hi és benvingut", ha conclós.

Comparteix