Inauguració de la nova seu del PSC del Masnou

invitació a la inauguració de la nova seu del PSC del Masnou
Desprès de més de trenta anys a la vella seu del carrer de Fontanills, l´agrupació del PSC del Masnou per fi ha acomplert el seva vella aspiració d´aconseguir una seu més adaptada a les seves necessitats, al carrer Almería número 6 baixos

L´acte de inauguració està previst pel dissabte 17 de novembre a partir de les 19 hores en el que s´oferirà un pica-pica a totes les persones i entitats que ens vulguin acompanyar en aquest moment tant important.

També hi comptarem amb la presència de destacades personalitat del PSC del Maresme i per sobre d´elles, la nostra estimada i admirada candidata al Parlament de Catalunya, Alicia Romero Llano, qui, a partir de les 20 hores, ens adreçarà unes paraules.

Aquesta seu ha de ser el referent del debat polític dels socialistes el Masnou i, com ho va ser la vella seu, espai de trobada de totes les persones interessades en conèixer el projecte socialista i disposades en col·laborar.

Ens veiem dissabte!!!!!

Nota: podeu llegir la carta que Marta Neira ha adreçat a les entitats del municipi així com veure el targetó d´invitació a l´acte que us convidem a distribuïr. Si no sabeu com arribar-hi, podeu fer ús d´aquest mapa.

Comparteix