Les dues candidatures per encapçalar la llista a les municipals de 2015 van omplir la seu de l'agrupació.

Ahir dimarts la seu de l’agrupació es va fer petita. Un gran número d’afiliats i afilades al PSC del Masnou van assistir al debat entre les dues candidatures que proposen encapçalar la llista que es presentarà en les pròximes eleccions municipals.

Marta Neira, -Primera Secretària de l’agrupació- va moderar l’acte que va recollir quatre temàtiques a efectes que cada un dels candidats es posicionés al respecte, abans que el públic es dirigís directament per formular-los-hi preguntes.

Es va optar per quatre eixos diferents: des del interrogant de si es viu dignament al Masnou, passant pel civisme i la convivència. També es va fer èmfasi sobre la situació actual del PSC i les possibles divergències entre Catalunya i Espanya, per acabar amb la necessitat que els ajuntaments locals promoguin al màxim la transparència.

Ernest Suñé i Mercè Mulet van exposar les seves opinions i van poder respondre al públic assistent en l’únic acte conjunt de campanya, que finalitzarà demà dijous i que ha tingut una durada de 10 dies.

Des de les 17:00 hores de divendres dia 11 de juliol l’afiliació podrà exercir el seu dret a vot en l’únic procés de primàries del Maresme en què s’hi han presentat dues persones. Posteriorment, serà a la seu del carrer Almeria, també, on a partir de les 20:30 hores se celebrarà l’assemblea extraordinària que proclamarà finalment el nou candidat/a per a disputar-se, el mes de maig pròxim, l’alcaldia del municipi amb la resta de partits polítics.

Comparteix