Marta Neira no es presentarà com a cap de llista el 2015

Marta Neira, que va encapçalar la llista socialista les passades eleccions municipals, va notificar per escrit a la militància i als simpatitzants la seva intenció de no repetir com a cap de llista ja fa unes setmanes.

Tot i això, també va anunciar la seva intenció de complir el mandat tal i com es va comprometre amb la ciutadania en presentar-se a les darreres eleccions municipals.

Ara, tal i com indica el Reglament d’elecció de caps de llista del PSC, i sent El Masnou un municipi de més de 20.000 habitants, s’inicia el procés de primàries. Així doncs, el dijous 29 de maig es va reunir l'assemblea de l'agrupació del PSC del Masnou per posar en marxa el procés de primàries a fi d'elegir la persona que encapçalarà la candidatura socialista.

D'acord amb el procés de primàries engegat, ahir dia 3 de juny va començar el termini de recollida d’avals per aquelles persones que vulguin optar a ser escollits. Posteriorment, es validaran el conjunt d’avals recollits per aquests, per proclamar els candidats/es que hagin aconseguit el 20% de la militància.

L’Assemblea per l’elecció del/de la cap de llista se celebrarà el divendres 11 de juliol. Si n’hi ha més d’un/a, es votarà entre aquests, o en blanc, si n’hi hagués un, la votació seria a favor d’aquest o abstenció.

Marta Neira, també va anuncia que deixaria la Primera Secretaria quan termini aquest procés, i es convocaria una Assemblea Extraordinària per escollir una nova direcció local.

Comparteix