Mercè Mulet, nova candidata a encapçalar la candidatura del PSC del Masnou a les municipals de 2015.

El passat dissabte dia 14 de juny Mercè Mulet, militant de l’agrupació del PSC del Masnou, va traslladar a la Federació del Maresme la seva intenció de presentar-se com a pre-candidata en el procés de primàries obertes que es va iniciar al municipi maresmenc el dia 29 de maig.

Mulet se suma a la ja sabuda opció per part del regidor i membre del Grup Municipal a l’oposició Ernest Suñé, que oficialitzava la seva candidatura dimecres passat, “en una decisió de darrera hora” perquè, com diu, “tot i que és una mica tard i sé que el temps no juga al meu favor, crec que puc aconseguir els avals necessaris d’aquí al dia 25”, data en que finalitza la possibilitat que els i les militants puguin optar a lluitar per l’alcaldia del Masnou en les eleccions de 2015.

“Com ja va expressar el meu company Ernest en les seves declaracions a la premsa, el moment és molt complicat, ho sé. Estem enmig d’una tessitura política que provoca diferents trencaments en el si del nostre partit”, reconeix, “però el meu coratge innat, finalment no em permet restar aturada i darrera de les barreres mentre discrepo en silenci de com s’està governant al municipi”, referint-se a CIU i ERC.

La possible candidata ha firmat avui mateix la declaració de compromisos que requereix el Reglament, a la seu de la Federació del Maresme. Se sent disposada a “lluitar pel poble que m’ha vist créixer”, i assegura que “hi ha molta feina a fer i no serà en dos dies que es comencin a recuperar posicions, però tinc més clares que mai les premisses que són imprescindibles per cohesionar el nostre municipi i convertir-lo en un espai de convivència òptim i enriquidor per a totes aquelles persones que hi residim”.

Si abans del dia 25 de juny no es presenta cap altra candidatura, Mercè Mulet i Ernest Suñé s’hauran de disputar, l’11 de juliol pròxim i en assemblea extraordinària, el vot de la militància per encapçalar la candidatura.

Posteriorment haurà de ser aprovat en assemblea l’equip de persones que composaran la nova Comissió Executiva de l’agrupació. Aquesta dada, que finalitzarà el procés de les primàries, està prevista pel dia 24 de juliol.

Comparteix