CLUB DEL RITME afrollatí

Club del Ritme afrollatí , pretén omplir el buit existent en el camp de la formació i difusió dels instruments de la secció rítmica, baix, bateria i percussió.
En les diferents escoles de música existents al Masnou i a la comarca, ens trobem que el cant, els instruments de corda o de vent i el piano hi són ben presents. En menor mesura hi trobem baix i bateria, i la percussió resulta inexistent.
S´ha de reconèixer i així ho constatem dia a dia, que hi ha un interès creixent, sobretot entre els joves, per la percussió o els instruments de la secció rítmica, en tot el seu ventall de possibilitats, baix, bateria, percussions africanes (djembe, darbuka, timbals, etc...), llatines (congues, bongos, pailes, maraques, güiro) brasileres (pandero, zurdo) flamenques (cajón, palmas).
Aquest projecte vol recollir tot això i facilitar les eines formatives (cursos, tallers, seminaris) i de projecció (creació, difusió, intercanvis, concerts) a qui vulgui iniciar-se o aprofundir en aquest sector de la música.
Comparteix