Plataforma Salvem el Masnou

Dades de l'entitat

Nom
Plataforma Salvem el Masnou
Adreça de correu electrònic salvem_el_masnou@yahoo.ca
Àmbit
social

Enllaços interessants

Baixa-te'l i recull signatures tu també
Baixa-te-la i porta-la a l'Ajuntament!! Envia'ns un correu electrònic quan l'hagis entregat. Així contarem quanta força tenim

Es contrueix la Plataforma "Salvem el Masnou"

Un grup de masnovins i masnovines van constituir el passat dia 27 de gener d´enguany la plataforma social i ecologista “Salvem el Masnou” emmarcada dins del corrent de moviments de defensa de la terra que hi ha a nivell nacional.

Què és la Plataforma "Salvem el Masnou"?

La Plataforma Salvem el Masnou neix amb l´objectiu de denunciar els fets que produeixin la destrucció del nostre territori o desvirtuin l´essencia que masnovines i masnovins tenim del Masnou i per tant de nosaltres mateixos. Aquestes denuncies es faran mitjançant totes les eines que tenim al nostre abast completant una campanya de sensibilització que arribi a totes les persones que viuen al Masnou. La plataforma està emmarcada dins del corrent de moviments de defensa de la terra que hi ha a tot el territori.

MANIFEST DE LA PLATAFORMA SALVEM EL MASNOU

Les ciutadanes i els ciutadans del Masnou compromesos amb el respecte amb el medi ambient i amb la defensa dels ecosistemes, a l´àrea limítrofa entre el Masnou i Premià de Mar i Teià.

Recollida de signatures i Enviament d'instàncies

La Plataforma Salvem el Masnou ha posat en marxa la campanya de recollida de signatures per demanar l'aturada dels plans parcials d'urbanisme i del Pla de Mobilitat que a la pràctica també és d'urbanisme..
Afegeix-te a la campanya..
Signa el Manifest i ens el fas arribar
Recull signatures tu també

Si vols pots portar la Instància que hem preparat tu mateix a l'ajuntament. Tenen l'obligació de contestar-te així que t'assegures que saben el que demanem. Avisa'ns si els hi fas arribar (només per fer un comptatge de les Instàncies enviades.

Marxa en defensa de la Serralada Litoral

foto extreta de google earth
el diumenge 25 de setembre del 2005

Fotogràfies antigues

Estem cercant fotogràfies antigues del Masnou, Ocata, Alella i/o Teià.

Si en teniu envieu-nos un correu a salvem_el_masnou@yahoo.ca, o piniponpequenyitos@hotmail.com, i mirarem de quedar per tal de digitalitzar-les i poder-les retornar.

Moltes gràcies.

Habitatge: benefici per uns, problemes pels altres

El proppassat 15 de març, la plataforma Salvem el Masnou i la CUP, van encapçalar la convocatòria d'una taula rodona sobre l'habitatge: benefici per uns , problemes pels altres.
Amb la presència destacada dels regidors d'urbanisme i de projectes i obres, com també la presència del partit popular, de joves independentistes de Maulets i gent a títol personal.