PLATAFORMA PER LA IGUALTAT I EL CIVISME

Dades de l'entitat

Nom
SOM MASNOUS
Adreça
Joan XXII,13
Codi postal
08320
Població
EL MASNOU
Comarca
EL MARESME
Telèfon
684134102
Adreça de correu electrònic info@sommasnou.org
Àmbit
social
Nombre de socis
100
Data de constitució de l'entitat
27-07-2017
nif
G67114538
Núm. registre local d'entitat
219
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
62143

Qui som

EUMENIO FERNANDEZ FABREGA

PRESIDENT

Informacions

SOM MASNOU

SOM MASNOU és una associació de voluntaris de Masnou que treballa per l'equiparació social i legal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuales (LGTB) i l'eradicació de qualsevol forma de LGTBfobia.

28 J dia de l'orgull LGTBI Atreveix-te a somiar (Dare to dream).

el 28 de juny anem celebrar el dia de l'orgull LGTBI a Masnou.
Punt d'informació a una carpa davant de l'edifici municipal Roger de Flor 23.
Atreveix-te a somiar (Dare to dream).

17 de maig Dia internacional contra la LGTBI-fòbia

*****ACTE ANUL:LAT PER CAUSA DE LA PLUJA****

Divendres 17 de maig 10h a 14h celebrarem el dia internacional contra la LGTBI-Fòbia, a la carpa d'informació davant de L'OAC (Roger de Flor).
T'esperem.

A DEBAT

Experiències i vivències en primera persones del col·lectiu LGTBI, un gai, una lesbiana i una persona Trans,

Compartirem, les nostres vivències, experiències, sofriments, seguiments per una societat heteropatriarcal, en la qual és difícil fer-se un forat sent diferent a la majoria.

Presentació del llibre

Dijous 14 de març, a les 18.30 h

Presentació del llibre
Solo un Jesús marica puede salvarnos:
Reflexiones cristianas en clave gay
De Carlos Osma

Carlos Osma ens convida a deixar enrere les lectures fonamentalistes de la Bíblia, amb les quals es pretén oprimir a les persones LGTBIQ, per buscar altres que siguin alliberadores.
Activitat Organitzada per Som Masnou. A la sala polivalent de la Biblioteca, entrada lliure.

L'Espai servei d'Informació a la Diversitat Afectiva i Sexual

El L’Espai es un servei d'Informació a la Diversitat Afectiva i Sexual és un punt d'acompanyament a persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals, queers i intersexuals per tal de clarificar dubtes i sentiments, així com per orientar i acompanyar les seves famílies.
L’Espai treballarà amb la resta d'agents socials, especialment el professorat d'educació primària i secundària, per la prevenció de l'homofòbia i per la normalització de la diversitat sexual.

A DEBAT

El proper dimecres 13 de febrer 18,30h a Sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines
PRESENTACIO DE SAI ( Servei d’atenció Integral).
Amb MARISA MERCHÁN CIENFUEGOS Cuarta Tinenta d'Alcalde de Mataró, Regidora d'esports, Polítiques de Gènere, Joventut i Convivència.
El Servei d’atenció Integral (SAI) és una prestació de servei d’atenció integral, de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

DOCUDEBAT

Us comuniquem que 22 de gener tenim el primer DOCUDEBAT, a les 19:00 hores, a la seu de SOM MASNOU a l’avinguda Joan XXIII, 13-17.

Taller/debat LGTBI sota el títol ROJO (Vermell) (Projecció d’un documental sobre VIH i l’actuació del col·lectiu davant d’aquesta pandèmia) i debat posterior.

Taller/debat LGTBI sota el títol Vermell

Us comuniquem que hi ha tres actes programats pel mes de desembre, els dies 27 a les 19:00 hores, a la seu de SOM MASNOU a l’avinguda Joan XXIII, 13-17.

Taller/debat LGTBI sota el títol Vermell (Projecció d’un documental sobre VIH i l’actuació del col·lectiu davant d’aquesta pandèmia) i debat posterior.

Taller/debat LGTBI sota el títol Verd

Us comuniquem que hi ha tres actes programats pel mes de desembre, els dies 20 a les 19:00 hores, a la seu de SOM MASNOU a l’avinguda Joan XXIII, 13-17.

Taller/debat LGTBI sota el títol Verd (Projecció d’un documental sobre la realitat del col·lectiu en l’actualitat) i debat posterior.

Taller/debat LGTBI sota el títol Groc

Us comuniquem que hi ha tres actes programats pel mes de desembre, els dies 13a les 19:00 hores, a la seu de SOM MASNOU a l’avinguda Joan XXIII, 13-17.

Taller/debat LGTBI sota el títol Groc (Projecció d’un documental sobre la repressió del col·lectiu durant la dictadura) i debat posterior.

Pàgines