SOM MASNOU

SOM MASNOU és una associació de voluntaris de Masnou que treballa per l'equiparació social i legal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuales (LGTB) i l'eradicació de qualsevol forma de LGTBfobia. Vam néixer com una associació en l'àmbit local amb intenció de ser d'àmbit extra municipal o comarcal en tot el territori del Maresme, per la qual cosa estem oberts a totes les persones que vulguin sumar-se al nostre projecte.
El nostre objectiu fonamental és la defensa de les persones LGTB, Som Masnou col·laborés altres associacions i institucions. Per això mateix, ens definim com una associació apartidista i aconfessional: acollim a totes les persones i organitzacions, independentment del seu pensament, sempre que estiguin compromesos amb la reivindicació de polítiques a favor dels col·lectius LGTB. Qualsevol persona és lliure d'acudir a les nostres juntes i aportar les seves idees i col·laborar amb nosaltres des del primer dia.
Dividim el nostre treball en diferents àrees, en les quals participem conjuntament i de manera transversal: Cultura, Salut, Educació, Esports, Joventut, etc., així com àrees identitàries, on preval la veu de les persones que comparteixen aquesta identitat i poden socialitzar: Polítiques Lèsbiques, Bisexualitat i Transsexualitat. Des de totes elles es preparen tota classe d'activitats: xerrades i col·loquis, cicles de cinema, concursos de relats, tallers de formació, campanyes de normalització i visibilitat, prevenció del VIH…
Som Masnou és una associació registrada en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el nún. D'Incripció 62143 i registre municipal 219 amb NIF G67114538.