TEAMAR Associació TEA Asperger Maresme

L’Associació TEA-Asperger del Maresme (TEAMAR) és una associació sense ànim de lucre dedicada a vetllar pel benestar psico-social de persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) i Síndrome d’Asperger (SA).

TEAMAR som les famílies i els professionals.

La formem les famílies amb persones amb TEA i SA, i comptem amb el suport del nostre equip de psicòlegs experts en TEA, així com monitors i voluntaris formats pel nostre equip de professionals.

TEAMAR som acompanyament.

Us oferim suport psicològic especialitzat, amb teràpies individuals, grupals i domicilis, per a un treball integral al voltant de la persona amb TEA, ja sigui amb ella, amb la seva família i/o amb l’escola, per tal de millorar la seva comprensió i adaptació al seu entorn.

TEAMAR som diversió.

No tot és treballar! A TEAMAR som com una gran família; fem moltes activitats lúdiques els caps de setmana, organitzem barbacoes i també partits de futbol amb les famílies! A més, els nostres psicòlegs, monitors i voluntaris s’encarreguen de dirigir l’esplai de caps de setmana, el casal d’estiu i les colònies per a poder continuar treballant de manera lúdica tot allò que els nostres fills i filles necessiten.

TEAMAR som aprenentatge.

Considerem que la primera ajuda a les persones amb TEA és el coneixement. Per això, oferim formació a professionals, familiars i a tothom qui estigui interessat per a millorar la comprensió social del TEA, proporcionar estratègies per a intervenir-hi i millorar la relació amb elles.

ELS NOSTRES ORÍGENS

Els socis fundadors de TEAMAR formaven part de l’Associació Asperger de Catalunya, però es van adonar que l’àrea del Maresme no hi havia cap servei especialitzat per donar atenció a les seves filles i fills. Per això, el 2008 van decidir fundar l’Associació Asperger del Maresme i constituir la Federació Espectre Autista-Asperger de Catalunya.

El 2016, l’Associació Asperger del Maresme vam iniciar un procés de creixement, obrint porta a nous projectes i adoptant el nou nom: TEAMAR.

Arxius adjunts: