VATUKEM

Vatukem és una banda de percussió que ha assolit un gran éxit entre els ciutadans de diferents pobles del Baix Maresme. Estem formats per 20 nois i noies la gran Majoria de la Vila d'el Masnou.
Nostra Música está basada en ritmes llatins, tan del Mediterrani com afroamericans i unicament usem instruments de percussió.
En principi formavan part dels dimonis de Teiá, pro fa més o menys quatre anys el projecte va anar a més i finalment es va constituir com a banda independent.
Col.laborem en diferents activitats de diversos ajuntaments, com es normal ens agrada participar en els projectes que se'ns proposen. Hem col.laborat, per exemple al Desembarcament i Cercavila d Pirata de Premiá de Mar, Cerca Tasques de Masnou i Teia, Pla d'acció Jove del Masnou i som incondicionals del Ple de Riure on ens sentim com á casa.
Com se sol dir, la feina sempre es reconeix. Per arribar a funcionar així, hi ha un esforç diari per part de tots els membres de Vatukem, i molts assajos que ens han ajudat a perfeccionar la técnica i la coordinació instrumental com a grup percussionista.
Esperem seguir tocan i gaudint de la música, aquesta es la clau que fa avançar un grup musical cap a nous projectes de futur.
Comparteix